VINDECARE. Dezagreabil la gust, deloc parfumat, uleiul de peste da rezultate excelente in lupta impotriva armatei de virusi.

Daca acum zeci de ani li se administra copiilor direct ulei de peste pentru a-i feri de infectii, astazi el este folosit de companiile farmaceutice pentru a fabrica medicamente ce isi dovedesc eficacitatea in combaterea infectiilor.

Astfel, component principal al unui tratament anticancerigen, uleiul de peste ajuta la vindecarea cancerului la san.

In cazul studiului realizat de un grup de cercetatori americani de la Universitatea Indiana, acizii grasi Omega-3 din ton, hering, sardine si macrou au fost amestecati cu propofol, compusul rezultat injumatatind raspandirea celulelor canceroase, iar ritmul de crestere a tumorilor a fost redus cu 30%. Uleiul de peste este folosit si pentru detoxifierea organismului. O cura de doua saptamani cu ulei de peste (sub forma de capsule) actioneaza asupra circulatiei sangvine fluidizand-o, si impiedica depunerea colesterolului pe artere. In perioadele de suprasolicitare intelectuala, doua-trei capsule de ulei de peste au rolul de a furniza creierului energia necesara.

Examenele se iau mai usor, si emotiile trec mai repede, daca candidatii inlocuiesc ciocolata si cafeaua cu cateva capsule de peste. Atentie, insa, dupa o luna de tratament cu miraculoasele capsule de ulei de peste este indicat sa se faca pauza de 10-20 de zile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.