Au pescuit impreuna si s-au luptat pe scena. Astazi, concurentii de la Gala Tinarului Actor isi vor primi premiile

Stefan Iordache, Emilia Popescu, Marius Manole, Felix Alexa si Cristina Modreanu, adica membrii juriului Galei Tinarului Actor, vor avea doar o ora la dispozitie sa decida cine va primi cele doua premii in valoare de 2.500 RON, acordate celui mai bun actor si celei mai bune actrite. Pe linga cele doua distinctii individuale, echipa cea mai buna care a venit cu un spectacol la Sectiunea Grup va primi un premiu in valoare de 4.000 RON. Organizatorii de la UNITER au incercat sa pas-treze secreta valoarea premiilor, pentru a le face o surpriza placuta participantilor. Cind au aflat ca premiile constau nu doar in diplome, ci si in bani, majoritatea debutantilor afirmau ca habar n-aveau si ca nici nu se gindeau la asta.

Socializare estivala

Prima sansa de afirmare pentru proaspetii absolventi, HOP-ul continua sa-i atraga pe cei care au participat si la editiile precedente fara sa fie premiati. Dintre acestia, actorul Bogdan Ioan Saratean, angajat acum la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu, a reusit sa-si entuziasmeze publicul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.