PAGUBA. Cele doua luni de vreme caniculara n-au fost suficiente pentru ca patronii celor mai mari stranduri din Bucuresti sa-si recupereze investitiile. Astfel, ei vor ca pe timpul iernii sa transforme strandurile in patinoare.

Administratorii strandurilor se plang ca au facut investitii masive in modernizarea si amenajarea bazelor de agrement, fara sa aiba insa profit. "La noi, am bagat peste 10 mii de euro si doar in iulie am putut cat de cat sa recuperam ceva", ne-a povestit

20 iulie, strandul Moghioros plin de clienti

administratorul strandului Moghioros, din Drumul Taberei.
La strandul Dambovita, din cartierul Crangasi, biletele de intrare ar putea creste de anul viitor, potrivit administratorului locului de agrement, Laurentiu Burcoci. "Trebuie sa bagam pompe de filtrare, pentru a-l aduce la standardele europene", a adaugat administratorul. In aceste conditii, Burcoci ne-a declarat, mai in gluma, mai in serios, ca ar trebui sa transforme strandul in patinoar pe vreme de iarna, pentru ca acesta sa fie o afacere rentabila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.