Parlamentarii se impiedica in false pudori, in timp ce marile profesioniste nu dau doi bani pe proiectul lor de lege.

Pe Roxy, escorta de lux care nu mai activeaza in Romania, ci doar la Paris, unde face 9.000 de euro intr-o saptamina, proiectul de lege al parlamentarilor o baga in aceeasi oala cu prostituatele de la coltul strazii.

Ce o deranjeaza cel mai mult pe Roxy la acest proiect e faptul ca legea trateaza "fetele" ca pe niste animale. Cind aude ca n-ar avea voie sa refuze nici un client, sare in sus: "Pai sigur, ce, se f... ei? Daca nu-mi place o persoana, o invit frumos afara. Nu poti sa ti-o tragi cu un om pe care nu-l agreezi. Doar nu vind cartofi la piata, ma daruiesc pe mine. Eu consider ca ceea ce fac eu e o arta, dau ceva din mine, nu reduc totul la sex. Imi poti spune curtezana, au existat mereu si au fost respectate, cum sint si eu acum".

De asemenea, Roxy nu ar accepta sa aiba un carnet si sa ramina inregistrata in acte ca prostituata, pentru ca ii place sa ramina anonima, si nici sa fie bagata la un loc cu altele, sub ochiul politiei, pentru ca vrea sa fie independenta. "Cum sa-si faca fetele local, daca nu le ajuta cineva? Unele sint muritoare de foame, abia isi inchiriaza apartamente si stau doua-trei in el", mai spune dama de lux, rizind de numele de Eros Loc si fiind sigura ca proiectul de lege n-are sorti de izbinda.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.