Candidatii inscrisi la concursul de admitere la facultate au acces, in premiera, la un serviciu inedit, ce implica folosirea tehnologiilor 3G, Chat si SMS, pentru facilitarea transmiterii informatiilor despre admiterea la facultate.

E vorba despre un centru pilot coordonat de Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine, ce ii va scuti pe tinerii inscrisi aici de toata alergatura specifica obtinerii de informatii. Astfel, potrivit presedintelui ASLS, Mihai Manole, "candidatii vor obtine informatiile necesare fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la facultate, mai ales ca pentru cei din provincie drumurile sunt obositoare si implica costuri mari. Ei trebuie sa vina la facultate, sa afle ce le trebuie pentru dosar".

"De multe ori, nu stiu unde sa se intereseze, apoi trebuie sa vina pentru a afla rezultatele. Or, facilitatile pe care le oferim ii vor scuti de acest du-te-vino. Prin intermediul chat-ului, e-mail-lui si a serviciilor 3G, vor obtine toate infomatiile necesare, de la ceea ce trebuie sa cuprinda dosarul si salile unde sunt repartizati pana la primirea rezultatelor prin SMS", a completat Manole.

Alte facilitati sunt paginile cu informatii despre locurile din caminele studentesti, dar si anunturi cu oferte de cazare alternativa. Potrivit coordonatorilor, centrul se bucura de un real succes in randul tinerilor, intrucat "din cei 800 de candidati, deja 700 sunt abonati la acest centru".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.