Marcel Iures este din nou „curtat“ de Neil Jordan, regizorul care l-a facut cunoscut in cinematografia mondiala pe actor cu un mic rol in „Interviu cu un vampir“ (1994). Dupa 12 ani, Jordan i-a trimis lui Iures un scenariu si o oferta

Din nou se vorbeste despre cariera lui Marcel Iures, odata cu stirea ca acesta va juca un rol de "bad boy" in ultima parte a trilogiei "Piratii din Caraibe". Insa nu s-ar fi vorbit nici acum - cunoscuta fiind discretia reputatului actor - daca nu ar fi facut-o el insusi la ultima editie a Festivalului Anonimul, de la Sf. Gheorghe, unde a avut un "rol" mai putin exersat, acela de presedinte al festivalului.

Un nou rol intr-un film marca Jordan

Iures a plecat la Hollywood la sfarsitul saptamanii trecute pentru filmarile programate pentru "Piratii... 3" si va reveni in tara pe la mijlocul lunii septembrie.

Intre timp, actorul are de citit un nou scenariu venit din partea scriitorului si regizorului irlandez Neil Jordan, cel care i-a oferit un prim rol de recunoastere internationala, in 1994, in "Interviu cu un vampir". Si se pare ca este vorba despre un rol consistent. Mai multe amanunte nu au fost furnizate despre acest film, dar cel mai probabil este vorba despre un proiect destinat anului viitor, dupa cum reiese si de pe site-urile IMdB.com sau movie.com. De remarcat ca, dupa "Interviu...", Marcel Iures a avut aparitii din ce in ce mai dese si din ce in ce mai importante in filme americane si europene grele "la buget". Sunt memorabile aparitiile sale in "Misiune imposibila" (1996), "The Peacemeker" (1997); "Amen" (2002), "Hart’s War" (2002) sau, mai recent, "Goal!" (2005).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.