Chinezii de la GWM arunca manusa si scot la inaintare un off-road de 13.000 de euro, intr-un efort de a cistiga teren pe un segment de piata dominat de coreeni.

Producatorul chinez de autovehicule Great Wall Motor (GWM) a intrat pe piata romaneasca in urma cu trei saptamini, o data cu lansarea modelului Hover. Noul off-road face parte din categoria Crossover Utility Vehicles (CUV). Potrivit informatiilor publicate pe site-ul RoChin Motors, importatorul oficial al marcii chineze Hover este dipsonibil in trei variante de echipare pentru versiunea cu tractiune fata (Basic, Luxury si Super Luxury) si in doua variante pentru versiunea care dispune de tractiune integrala.

Pretul de start pentru achizitionarea modelului de baza este de 13.090 de euro, fara taxe (CIP). Pentru varianta de echipare Luxury in sistemul de tractiune fata, pretul minim creste cu 1.200 de euro, pentru ca in cazul variantei Super Luxury sa ajunga la 15.600 de euro, excluzind taxele.

In ceea ce priveste modelul echipat cu tractiune 4X4, suma minima de achizitie urca la 16.690 de euro CIP pentru echiparea Luxury si atinge un nivel maxim de 17.940 de euro CIP pentru Super Luxury. �Desi este foarte aproape ca pret de un Hyundai Tucson, eu nu cred ca va face multi clienti, cel putin in prima faza. Chiar si asa pretul mi se pare prea mare de la o masina chinezeasca fara nici un fel de recunoastere internationala. Tocmai de aceea nu vad un viitor prea stralucit pentru acest model pe piata auto romaneasca�, sustine redactorul-sef al revistei �ProMotor�, Edwin Keleti.

In prezent, importatorul detine un punct de service in Bucuresti. �Pina la sfirsitul anului vom lansa alte 12 puncte de vinzari si service in tara�, a declarat directorul tehnic din cadrul RoChin Motors, Radu Popovici.

Oferta in stil propriu

Sistemul ABS este disponibil la toate variantele de echipare, cu exceptia celei de baza. In privinta dotarilor optionale, pretul include TVA pentru cutia de viteze automata, care costa 3.300 de euro.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.