FACILITATI. Romtelecom a relansat site-ul companiei, intr-o noua prezentare grafica, dar si cu o noua structura de continut.
Arhitectura informationala a fost regandita, tinind cont de ceea ce ii intereseaza pe vizitatorii site-ului: categoria "Companie" include informatii despre Romtelecom si aduce in plus "Parerea expertilor", o sectiune in care sunt publicate analize semnate de specialistii Romtelecom.

De asemenea, www.romtelecom.ro ofera acum o noua functie gratuita, "My Control", care permite unui client, dupa autentificare, vizualizarea online, 24 de ore din 24, a ultimelor trei facturi telefonice emise pentru serviciile Romtelecom. "Site-ul a fost dezvoltat ca un instrument cat mai util pentru clientii companiei, atat din punct de vedere al informatiilor furnizate, cat si al noilor functii puse la dispozitie. Site-ul urmeaza sa fie imbunatatit continuu, prin adaugarea de noi facilitati. Lansarea acestui nou site era o etapa necesara pentru Romtelecom, companie care se orienteaza din ce in ce mai mult spre serviciile de Internet si date, dar si spre serviciile IT sofisticate, complexe", declara David Craig, director executiv pentru tehnologie la Romtelecom.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.