Productia "Children of Men", in care joaca si actrita Oana Pellea, va avea premiera mondiala pe 3 septembrie, la prestigiosul Festival International de Film de la Venetia
Thriller-ul din distributia caruia mai fac parte Michael Caine, castigator al premiului Oscar, Julianne Moore, nominalizata de mai multe ori la Oscar, si revelatia britanica din 2005, Clive Owen, este inclus in sectiunea Venezia 63, dedicata filmelor ce concureaza pentru Leul de Aur. Anul acesta, au intrat in competitie 21 de productii, toate in premiera mondiala. Juriul este prezidat de actrita franceza Catherine Deneuve.

Povestea din "Children of Men" urmareste parcursul unui erou atipic, un campion al supravietuirii pe Pamant - Theo (Clive Owen). Pelicula, pentru care Oana Pellea a filmat in Marea Britanie, are la baza romanul omonim de succes al lui PD James. Regizorul si scenaristul productiei este Alfonso Cuaron, cunoscut pentru filmele "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" ("Harry Potter si Prizonierul din Azkaban") si "Y tu mama tambien" ("Si mama ta la fel!").


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.