22 August 2006 , de Cosmin Anghel in Social
Comisia de sanatate a Camerei Deputatilor va lua in discutie, in prima sedinta a noii legislaturi, o serie de amendamente la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 110/2005 privind vanzarea cabinetelor medicale.

Potrivit deputatului Petru Movila, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, amendamentele reprezinta "clarificarea unor aspecte juridice in ceea ce priveste vanzarea spatiilor proprietate privata a statului sau a unitatilor administrativ-teritoriale in care, la data intrarii in vigoare a OUG nr. 110/2005, functionau unitati medicale infiintate si organizate potrivit OG nr. 124/1998 privind organizarea si functionarea cabinetelor medicale".

"Dupa promulgarea OUG nr. 110/2005, in teritoriu s-au constatat o serie de deficiente in ceea ce priveste aplicarea acestui act normativ, cum ar fi, de exemplu, faptul ca nu toate spatiile in care functioneaza cabinetele medicale au fost trecute de autoritatile locale din domeniul public in domeniul privat al localitatilor sau ca, nici pana acum, o parte din autoritatile locale nu au afisat listele cu spatiile medicale care urmeaza sa fie vandute", a completat Movila.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Modificari la ordonanta privind vanzarea cabinetelor medicale.