PREGATIRI. Ministerul Transporturilor va prelua in administrare terenurile necesare pentru executarea lucrarilor de largire a DN 1, intre Aeroportul Baneasa si Pasajul Otopeni, potrivit unui proiect de hotarare guvernamentala.

Suprafata de teren care urmeaza sa fie preluata este amplasata pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, pe partea stanga a directiei de mers spre Ploiesti. Pe aceasta suprafata se vor realiza lucrarile de fluidizare a traficului pe DN 1, prin constructia a sase benzi de

Lucrarile de extindere pe DN1 vor continua pe noile terenuri achizitionate

circulatie. Terenurile se afla in prezent in domeniul public al statului si este administrat de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, prin Administratia Nationala de Meteorologie si Administratia Nationala Apele Romane. Pana acum, lucrarile pe aceasta portiune de drum nu au putut demara din cauza ca terenul nu se afla in administrarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.