S-au pus in vanzare biletele pentru concertul cantaretei portugheze Dulce Pontes. Diva care l-a impresionat pe Paulo Coelho, va canta pentru romani pe 14 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele au preturi cuprinse intre 600.000 si 1.500.000 de lei si se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Carrefour Orhideea, magazinul Victoria.

Dulce a promovat din prima clipa a afirmarii muzica fado, considerata in acel moment "decedata", si a fost clasificata succesoarea de drept a extraordinarei cantarete Amalia Rodrigues. In 1992 lanseaza primul sau abum, "Lusitana", iar cel de-al doilea, "Lagrimas", care apare in 1993, o promoveaza pe plan mondial. Concertele ei din Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Italia, Statele Unite ale Americii, Japonia si Brazilia au dovedit lumii ca muzica portugheza trebuie asezata la loc de cinste in topurile mondiale.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.