Cele aproximativ 7000 de persoane din sectorul 2 care au depus dosare pentru obtinerea de locuinte sint invitati sa-si reactualizeze documentele pentru a putea fi realizata lista de prioritati valabila pentru anul 2006. Termenul limita de inregistrare a documentelor actualizate este 30 septembrie, dupa 1 octombrie Serviciul Spatiu Locativ din cadrul Primariei sectorului 2 urmind sa procedeze la evaluarea dosarelor depuse pentru obtinerea de locuinte.

Solicitantii trebuie sa reactualizeze urmatoarele documente: copie buletine de identitate pentru toti membrii familiei (in termen valabil), adeverinte cu veniturile nete realizate pentru ultimele 12 luni sau taloane de pensie (in cazul in care nu se realizeaza venituri, declaratii notariale date pe proprie raspundere ca nu s-au realizat venituri in ultimul an), adeverinte de scoala pentru copii valabile pentru anul 2006-2007, certificatele cu grad de handicap cu termen valabil (daca este cazul), adeverinte privind vechimea totala in munca pentru toti membrii din familie care sint salariati si adeverinte de la politie privind vechimea domiciliului stabil in sectorul 2. Neprezentarea documentelor solicitate pina la data mentionata, determina neincluderea in listele cu ordinea de prioritate valabila pentru anul 2006.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.