EXOTIC. Nimic nu se compara cu gustul dulce-acrisor si racoritor al unei limonade pe timpul unei zile toride de vara.
Citricele nu sunt apreciate doar pentru fructele lor delicioase si aromate, ele pot fi folosite si pe post de plante decorative. Un lamai de ghiveci confera apartamentului in care locuiti o atmosfera destinsa. Daca decideti sa aveti propriul lamai in apartament, veti avea nevoie de: un arbust altoit (lamai, portocal), un ghiveci mai mare, amestec de pamant, pietricele pe care sa le puneti pe tava pentru a-i oferi arbustului umezeala. Plantele de ghiveci au nevoie de apa, astfel ca trebuie udate zilnic in perioadele caniculare.

Pentru ca planta sa aiba o dezvoltare normala, temperatura trebuie sa fie constanta, situandu-se in jurul valorii de 18-20 grade Celsius. Frunzele trebuie curatate de praf, iar periodic, planta trebuie udata cu fertilizatori. Puteti folosi o substanta fertilizatoare pe baza de nitrogen: amestecati nitrogen cu apa pana obtineti o concentratie de 1/4 pe care sa o aplicati de primavara pana vara tarziu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.