Cunoscut pentru exigenta cu care isi alege rolurile, dar si pentru vehementa cu care vestejeste gustul indoielnic in materie de arta, Victor Rebengiuc ne-a rezervat o surpriza de mare calibru
Cunoscut pentru exigenta cu care isi alege rolurile, dar si pentru vehementa cu care vestejeste gustul indoielnic in materie de arta, Victor Rebengiuc ne-a rezervat o surpriza de mare calibru: va juca in telenovela regizata de Andrei Zinca, "La urgenta", o productie a postului national de televiziune. Dupa ce l-a intruchipat pe Apostol Bologa in filmul lui Ciulei, "Padurea spinzuratilor", a jucat in numeroase filme memorabile. In teatru, a fost regele Lear, Tipatescu, Serebreakov ("Unchiul Vanea")… Si, iata, steaua de prima marime a teatrului si filmului romanesc, renunta brusc la conceptiile sale si accepta sa debuteze in-tr-o telenovela, e drept, mai dura, din moment ce actiunea se petrece intr-un spital! Victor Rebengiuc va juca rolul lui Caius Calistrat, tatal doctoritei Greta (Daniela Nane) care, profitind de faptul ca e mare sef pe-acolo, incearca in fel si chip s-o scoata pe fiica sa din infernul de la urgenta. Alaturi de Victor Rebengiuc, un alt actor de mare calibru, Horatiu Malaele, se afla si el pe genericul telenovelei.

Ca sa aiba mai multa prestanta in rolul cinicului Gaman, seful de la urgenta, Horatiu Malaele a fost impodobit cu o mustata cit o vrabie. Blonda Crina Matei a trebuit sa-si vopseasca parul in rosu, iar Iulia Luminare (interpreta traznitei Lili) s-a pricopsit cu nenumarate ciumafai mici pe cap, care-i dau un aer… extraterestru. Dar cel mai crunt au avut de patimit Florin Piersic Junior si Adriana Titieni, care, inainte de inceperea filmarilor, au pozat incotosmanati de iarna, pe saniuta, la aproape 40 de grade! Aceste imagini sint necesare pentru reconstituirea unei perioade din relatia celor doi. Ele vor fi inramate si vor face parte din decor. Ieri s-a dat "motor" si se filmeaza la foc continuu. Luna viitoare vom afla daca s-au chinuit sau nu degeaba.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.