SECATUIRE. La vestea ca un sector din albia Dambovitei va fi golit de apa vreme de doua zile, bucurestenii s-au grabit sa adune pestele ramas pe uscat.
"Am venit aici ca am auzit aseara la televizor ca vor sa sece Dambovita pentru o lucrare. Acu' trei saptamani, cand a scazut apa, am prins vreo 20 de kile. Din pacate, azi n-am prins mare lucru ca nu-i albia destul de goala. Poate la noapte", spune Petrica, un tanar vanjos care-a venit la pescuit.

Potrivit lui Cristian Teodorescu, directorul Serviciului de Gospodarire a Apei Ilfov, sectorul Pod Eroilor - Pod Piatra Natiunilor Unite din albia Dambovitei va fi umplut la loc cu apa pana in aceasta dimineata, chiar daca SC Teleconstruct SA nu va finaliza lucrarile. "Ei ne-au spus ca vor termina de schimbat cablurile ce trec prin albia raului pana in seara zilei de 3 august. E treaba lor daca nu termina, noi dam drumul la apa", a mai spus Teodorescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.