Opera Comica pentru Copii din Bucuresti va prezenta, in zilele de 5 si 6 august, la cinematograful din Herastrau, in cadrul stagiunii estivale, baletul de buzunar "Fata rau pazita" de Ferdinand Herold si John Lanchbery. Libretul a fost scris de Jean Dauberval, iar regia si coregrafia apartin lui Mihai Babuska. Scenografia a fost realizata de Viorica Petrovici. Distributia include nume ale unor balerini apreciati de la Opera Nationala din Bucuresti: Catalin Caracas, Oana Popescu, Vicentiu Popescu, Oana Badanoiu, Cristina Mitu, Georgeta Stroe, Mircea Ionita, Sorina Tiron.

Dupa reprezentatie, va avea loc o discutie cu publicul asupra spectacolului, moderata de muzicologul Smaranda Oteanu-Bunea, directorul fondator al Operei Comice pentru Copii. Spectacolul "Fata rau pazita" a fost realizat in stagiunea 2004-2005, intrand in repertoriul acestei institutii care isi prezinta toate productiile la Palatul National al Copiilor, organizand si turnee prin tara si strainatate.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.