Ministrul PNL-ist al Culturii il sacrifica pe secretarul de stat PD-ist, Ioan Onisei
Fara a pune punctul pe i, ministrul Culturii a sugerat ieri, intr-o conferinta de presa, ca cel vizat de restringere ar putea fi Ioan Onisei. Acesta, care se bucura de sustinerea Partidului Democrat, s-ar putea retrage pe un post caldut la CNA. La MCC vor ramine astfel Virgil Stefan Nitulescu, in prezent secretar de stat pe probleme de monumente si patrimoniu, si Adrian Lemeni, secretar de stat pe probleme de culte. In plus, Adrian Iorgulescu a prezentat ieri presei proiectele cele mai scumpe domniei sale, dar si contribuabilului.

Proiectele culturale din cadrul progamului "Sibiu, capitala culturala europeana 2007" inghit cea mai mare parte din bugetul ministerului. La o distanta sensibila se afla programul "O Romanie frumoasa", cu atitea niveluri cite orase are tara, intre acestea la loc de cinste aflindu-se programul "Un Bucuresti frumos"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.