ELIXIR. Planta bogata in proteine, nautul este adesea asociat cu restrictiile alimentare din timpul dictaturii lui Ceausescu, cand cafeaua naturala nu era de gasit.

Nautul este un inlocuitor foarte bun pentru cafea, boabele de naut prajite si macinate fiind un puternic stimulent digestiv si nervos. Pentru ameliorarea simptomelor racelii, specialistii in medicina naturista recomanda administrarea zilnica a doua pahare de apa de naut. Un litru de apa si doua kilograme de naut lasate la macerat timp de 16-24 ore, la temperatura camerei, pot

Nautul este un elixir pentru viata de cuplu

reprezenta un excelent antibiotic natural. Calitatiile apei de naut nu se opresc aici, ea fiind apreciata si ca revigorant masculin, marind potenta. Pentru ca este bogat in acid folic, nautul este indicat barbatilor care vor sa-si imbunatateasca viata sexuala si fertilitatea. Fiind un medicament foarte puternic, apa de naut e contraindicata in febra, hipertensiune si stari de iritabilitate nervoasa. Nautul este apreciat si pentru virtutile sale nutritive. Recomandat in terapia asteniei fizice si psihice, in convalescenta, nautul poate fi considerat, pe drept o sursa de sanatate. Nautul poate fi cumparat din magazinele naturiste si din pietele agroalimentare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.