Focuri de artificii, romani de pretutindeni, folclor, folk, rock. 20.000 de oameni sunt asteptati, in fiecare seara, din 9 pana pe 15 august, la cea de-a opta editie a Festivalului Callatis de la Mangalia, ramas, dupa anularea Cerbului de Aur, cel mai mare festival de muzica din Romania. Organizatorii au investit 1 milion de lei (zece miliarde lei vechi) pentru a aduna pe aceeasi scena tot ce are mai bun muzica romaneasca in momentul de fata. Totul va culmina cu concertul trupei Vaya con Dios, pe 15 august. in prima seara a festivalului, pe 9 august, in cadrul concursului Miss Diaspora vor urca pe scena Nicola, Pro Consul, Ovidiu Komornik.

Pe 10 august vin greii folkului: seicaru, Baniciu, Vintila, dar si Talisman, Directia 5, Corina Chiriac, Mandinga, Bere Gratis si Mihaela Mihai. Pe 11 august, de la ora 21,00, folclorul ii va stimula pe spectatori sa se prinda in hore ad hoc: Dumitru Farcas, Laura Lavric, Cornelia si Lupu Rednic, Aurel Tamas, Gheorghe Turda si mai multe ansambluri. Pe 12 august vine randul tinerilor sa-si dezlantuie ritmurile: Fly Project, Akcent, Corina, Hara, Spin. Pe 13 august, scena va fi acaparata de melodiile colorate ale lui Margineanu. Vor mai canta Felicia Filip, Mihai Traistariu, Luminita Anghel, Andra s.a. 14 august, seara "tineretii fara batranete" si energiei fara sfarsit: 3rei Sud-Est, Simplu, Cristina Rus, Ro-Mania, Blondy si Hi-Q...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.