Piscinele ofera pachete de servicii, in functie de pretentiile clientului. La un abonament de top, beneficiezi de doi instructori personali.

Pentru orasenii care nu apuca sa plece vara in concediu exista, pina acum citiva ani, doar alternativa strandurilor de stat sau a baltilor, care tineau loc de o excursie la mare. Intre timp, piscinele le-au luat fata: mai curate, acoperite sau nu, incalzite, cu servicii din belsug, acestea ofera un loc mai sigur de imbaiat. Piata este variata, in functie de serviciile oferite si de "numarul de stele" al locatiei si ofera servicii chiar si pentru clientii cei mai pretentiosi. In plus, au inceput sa apara piscinele cu circuit inchis.

Doar pentru membri

Piscina de la Le Clubul Diplomatilor din Bucuresti poate fi folosita doar de cei care devin membri ai clubului, in urma unei cotizatii anuale in valoare de 850 de dolari. Bazinul este in aer liber, iar programul este de dimineata de la ora 8.00 pina seara la ora 21.00.

Pe linga piscina, membrii clubului au la dispozitie instalatii de agrement, terenuri de baschet, fotbal, golf si tenis de masa. Piscina a fost renovata anul trecut. In prezent, clubul are aproximativ 250 de membri, dintre care 120 de titulari si 130 de membri de familie. Cei mai multi sint angajati ai institutiilor de stat, ca de exemplu Ministerul Administratiei si Internelor sau institutii guvernamentale.

Baie de 1.800 de dolari pe an

Amatorii de relaxare sau care vor sa practice inot de lux pot merge la piscina clubului World Class Health de la hotel Marriott. Complexul ofera sase pachete de servicii. Cel mai luxos "meniu" este VIP Plus, care costa full time 1.790 de dolari pe an sau 1.230 de dolari pe an pentru a face baie doar in timpul zilei, adica intre orele 6.00 si 16.00, in cursul saptaminii, si intre 8.00 si 16.00 in weekend. Pachetul are inclus sedinte de gimnastica, aerobic, spinning, piscina, jacuzzi si squash. Detinatorul unui asemenea abonament beneficiaza de doi instructori personali si poate veni cu doi invitati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.