Cei de la Hades Records au pregatit ceva deosebit pentru inceputul lunii august, un eveniment ce isi propune sa devina una dintre cele mai importante manifestari Hip-hop autohtone. Cei mai buni MC si DJ romani se vor reuni la "Bucuresti Summer Jam ‘06" pentru doua zile de beat-uri grele, rime"acide" si… meciuri de fotbal si baschet ca intre prieteni!

Desfasurat pe parcursul a doua zile -vineri, 4 august, si sambata, 5 august - evenimentul detine toate ingredientele pentru un weekend de distractie garantata: muzica de calitate, live shows, concursuri de fotbal si streetball!

Sambata, incepand cu ora 11.00, liceul Mihai Viteazu va fi gazda primei parti a acestei ma-nifestari, iar duminica, tot de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Drumul Taberei/Prel. Ghencea, se vor desfasura "ostilitatile" "Football Challenge!". In timpul zilei, DJ Undoo, DJ FaiboX, DJ Sonia si DJ Skid vor intretine atmosfera pe ritmuri de Hip-hop, iar cei mai flexibili dansatori de breakdance se "vor rupe in figuri".

In pauzele dintre meciuri. In fiecare seara a Summer Jam-ului, incepand cu ora 21.00, pe scena clubului B’52 vor presta reprezentanti de seama ai Hip-hop-ului autohton: Niste Gettodaci (Deceneu si Piele), Veritasaga, Funktastics, USM, Carbon, Ad Litteram, KST, Nimeni Altu’, Turntable Science. Cei interesati pot afla mai multe despre "Bucuresti Summer Jam ‘06" de pe pagina oficiala a evenimentului, www.hadesrecords.com/summerjam06.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.