Editura Corint Junior, parte a Grupului Editorial Corint, anunta aparitia in librarii a seriei "Copiii lampii fermecate" de P. B. Kerr

Seria cuprinde trei "'Carti"- "Akhnaton si djinnii captivi", "Babilonul djinnului albastru" si "Cobra, regele din Katmandu", in care, intr-o combinatie de succes, de intriga si umor abundent, sunt prezentate aventurile unor adolescenti initiati intr-o societate magica.

John si Philippa Gaunt, doi gemeni in varsta de doisprezece ani, descopera ca sunt urmasii unei stravechi familii de "djinni", trezindu-se, peste noapte, posesori ai unor puteri magice, precum posibilitatea indeplinirii dorintelor, a disparitiei oamenilor si obiectelor, ori a calatoriilor in locuri extraordinare. Parcurgand cu usurinta Terra, de la Londra la Cairo si nu numai, cei doi djinni traiesc aventuri incredibile, avand de luptat impotriva unor djinni malefici, dintre toti, Iblis fiind cel mai de temut.
Nascut la Edimburg, in Scotia, P. B. Kerr este cunoscut ca scriitor de thrillere pentru adulti, autor al trilogiei "Berlin Noir" si al altor romane apreciate ca "A Philosophical Investigation", "Gridiron", "The Second Angel", "The Shot" etc.

Despre seria "Copiii lampii fermecate", scriitorul a marturisit ca a scris primul volum pentru copiii sai, anuntandu-si intentia de a scrie cate o carte pentru fiecare litera a alfabetului. In acest fel, prin finetea stilului si prin reteta practicata, care propune aventurile unor adolescenti posesori ai unor puteri de poveste, "Copiii lampii fermecate" se prezinta, potrivit criticii de specialitate, drept un serios competitor al celebrului Harry Potter.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.