Pentru amatorii de teatru care se asteptau la o vara saraca in reprezentatii, Teatrul "Undercloud", de pe terasa "La Motoare", vine cu o surpriza placuta. In atmosfera hippy de deasupra TNB, prima reprezentatie a piesei "Hell", regizata de Chris Simion, s-a jucat cu toate locurile ocupate. Scenariul reprezinta o adaptare dupa romanul omonim al frantuzoaicei Lolita Pille, publicat in 2002, pe cind aceasta avea numai 19 ani, si are rezonante din proza lui Frédéric Beigbeder.

"Luam Prozac, asa cum luati voi aspirina"

Piesa este construita ca un demers initiatic, in care luciditatea taioasa alterneaza cu un amestec de nebulozitate adolescentina si fite caracteristice fetelor de bani gata.

Hell, eroina principala, interpretata de talentata actrita Antoaneta Cojocaru, marturiseste: "Sint o japita. Sint tinara, extrem de bogata, frumoasa si foarte rafinata. In agenda am 500 de numere de telefon, la care nu sun niciodata, in loc de creier am un card, in loc de nas am un aspirator, in loc de inima n-am nimic." Hell este numele pe care tinara si l-a ales, printr-o transformare treptata a numelui original ("Nu putea sa ma cheme ELLE, ca pe o revista"), intuind natura sa depresiva, desi deghizata in haine roz si volanase.