Din cauza caniculei din ultimele zile, romanii cu dare de mana apeleaza la salvarile particulare, intrucat, spun ei, Ambulanta ajunge cu mare intarziere, din cauza solicitarilor masive.
Spre exemplu, dupa cum a declarat directorul Ambulantei Puls (973), Laurentiu Luca, in ultimele 24 de ore, masinile serviciului pe care il conduce au fost apelate in 140 de cazuri, medie aproape tripla fata de o zi obisnuita. Cei mai multi dintre bucurestenii care au cazut pe strada au facut-o din cauza lipotimiei, a tulburarilor cardio-respiratorii, a caderilor de calciu si a crizelor de epilepsie.

"Ceea ce este ingrijorator este faptul ca numerosi copii au ajuns la spital din cauza unor rinite reactivate si altor afectiuni ORL, din cauza folosirii in exces a aerului conditionat", a mai spus doctorul Luca. Si alte firme particulare de acordare a serviciilor medicale au fost la fel de solicitate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.