In perioada 28 iulie-6 august, Clubul El Tango impreuna cu Cofetaria Chocolat (intrarea Stavropoleus) vor organiza festivalul "Saptamana Tangoului Argentinian", ajunsa la editia a treia. Evenimentele constau in lectii de tango, practica & milongas, expozitie de fotografie tanguera. Programul este urmatorul: vineri, la Cofetaria Chocolat, ora 23.00-03.30, are loc Milonga de Bien Venido, apoi sambata si duminica, in Parcul Cismigiu, intre orele 14.00-21.00, dans pe "Aleea de Tango".

Intre 31 iulie si 5 august este programat un atelier de tango argentinian sustinut de Aisha & Victor din Argentina.

Seratele dansante de tango (milongas & practica) sunt deja evenimente permanente ale vietii culturale bucurestene. Ele se inscriu intr-o initiativa de revigorare a tangoului in Bucuresti prin lectii de tango si ateliere cu maestrii de tango din strainatate precum si organizarea de evenimente de tango cat mai dese. Aleea de Tango este un festival de tango desfasurat in Cismigiu pe toata perioada verii (10 iunie-17 septembrie). In fiecare sambata si duminica de la 14.00 la 21.00, pe Aleea Lacului Cismigiu, langa Terasa "La Biblioteca" si Izvorul Eminescu, sunt organizate lectii gratuite de tango, dans si concerte de tango. Intrarea este libera.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.