Teatrul Masca, una dintre putinele companii de arta atat indoor, cat si in aer liber din Bucuresti, pregateste cea de-a doua editie a Festivalului "Masca" (29 septembrie - 1 octombrie). Manifestarea va cuprinde mai multe sectiuni: sectiunea de strada - cu concerte, o parada cu care alegorice, expozitii, instalatii de arta, grafitti, foc de artificii; sectiunea amfiteatru - spectacole de teatru, dans sportiv, pantomima, gimnastica ritmica, acrobatie, cascadorii, concerte de folk si jazz, o parada de moda; sectiunea interactiva - ateliere creative pentru copii, adolescenti, tineri, adulti, pensionari; o sectiune indoor - expozitii de pictura si sculptura, intalniri cu personalitati; sectiunea comerciala - minirestaurante amenajate pe strazile de langa teatru.

Acest festival de strada isi propune familiarizarea publicul cu noi forme de arta contemporana, fiind totodata conceput ca forma de socializare, de strangere a legaturilor dintre membrii unei comunitati.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.