Aproape 30 de trupe au fost inscrise deja pe lista artistilor care vor concerta in cadrul festivalului Stufstock, pe 1 si 2 septembrie, la Vama Veche.
Noutatea este ca la aceasta editie organizatorii impun si un bilet de acces, de 35 de lei, care asigura accesul la evenimentele din cele doua zile. A patra editie a Festivalului Stufstock va aduce laolalta cel putin 27 de trupe, lista fiind in continuare deschisa, se arata pe site-ul evenimentului.

Printre formatiile care vor participa la festival se numara Altar, Blazzaj, Luna Amara, OCS si Tapinarii. Festivalul Stufstock este un eveniment initiat de miscarea "Salvati Vama Veche", constituita ulterior primei editii a festivalului in Asociatia Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural. Aceasta sprijina aplicarea noului Plan de Urbanism in zona Vama Veche - 2 Mai, avand la baza turismul ecologic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.