Motorola si Dolce& Gabbana au lansat si in Romania telefonul Gold& Silver MOTORAZR V3i, terminal care imbina designul original MOTORAZR cu stilul inconfundabil al celebrei case de moda.

Dupa succesul obtinut de editia limitata MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana, designerii italieni au creat impreuna cu Motorola o noua versiune a luxosului telefon, de aceasta data placat cu aur si argint si avand gravat logo-ul D&G. Un farmec deosebit este dat si de pandantivul cu intialele din aur D&G, livrat exclusiv impreuna cu acest terminal.
Telefonul ofera continut multimedia personalizat D&G precum imagini de fundal, screensavere, tonuri MP3 speciale si imagini animate unice.

Printre specificatiile tehnice ale telefonului GSM quad-band se numara player MP3, headset stereo mini USB, camera video de 1,23 MP cu 8x digital zoom ce suporta captura video si playback, 12 MB memorie interna, card pentru extinderea memoriei Micro STDM, capabilitati MMS, tonuri MP3 si jocuri Java, conectivitate Bluetooth, mod "airplane" ce permite accesul in siguranta la agenda telefonica, jocuri si muzica, chiar si in timpul zborurilor cu avionul, speaker pentru activare vocala si hands free. De asemenea, telefonul detine si cateva accesorii ce pot fi achizitionate separat. Acestea includ o casca Bluetooth Motorola H700 personalizata, un set de casti stereo cu fir pentru a asculta muzica si o cutie luxoasa din piele, placata cu aur.

Incepand din aceasta saptamana, MOTORAZR V3i D&G este disponibil si in Romania si poate fi achizitionat din reteaua magazinelor Orange, pretul fiind de circa 500 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.