Primarul general al Capitalei si primarul sectorului 1 se fac, de mai bine de doua luni, ca demoleaza pontonul construit ilegal de fiul lui Mitica Dragomir in Herastrau.

Primaria Sectorului 1 si Primaria Capitalei se intrec in eliberarea de dispozitii de demolare a unei constructii detinute de fiul lui Mitica Dragomir, Bogdan Dragomir, pe malul lacului Herastrau. Acesta a ridicat un minibloc pe apa fara autorizatie de constructie. Firma lui Dragomir este asociata, la aceasta lucrare, cu Directia Lacuri si Parcuri din cadrul Primariei Capitalei. Insa nici una dintre primarii nu a pus in aplicare actele emise, pe motiv ca cealalta ii pune bete in roate.

Prima amenda

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, e cel care a inceput cursa de demolare a pontonului ridicat ilegal. "Acum doua luni am dat prima amenda de 400 de milioane de lei vechi, cu dispozitie de demolare. Apoi am mai dat o amenda de 500 de milioane, tot cu dispozitie de demolare, numai ca Primaria Capitalei nu pune in aplicare aceste hotariri, pe motiv ca sint asociati la aceasta constructie", sustine Chiliman.

Si Adriean Videanu, primarul general al Bucurestiului, a emis pe 19 iunie o dispozitie privind demolarea constructiei. Decizia nu poate fi insa pusa in aplicare tocmai din cauza Primariei Sectorului 1, sustine Primaria Capitalei.

Demolition Chiliman

Primarul sectorului 1 a semnat, pe 3 iulie, la doua saptamini de la dispozitia data de Videanu, un alt proces-verbal, prin care fiul lui Mitica Dragomir a mai primit o amenda de 300 de milioane de lei, dar fara dispozitie de demolare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.