Calatoria pentru descoperirea literaturii poate incepe. Cultura se afla doar la un click distanta. Fara alte eforturi, fara alte investitii costisitoare. Cele mai importante poezii si povesti se afla undeva, in marea biblioteca virtuala din cartierul global numit internet.

Cartile nu au mostenit, in noua lor viata din ecranul calculatorului, mirosul de raft, delicatesa pe care o adulmeca "soarecii" de biblioteca. Nici paginile nu fosnesc, lipindu-se doua cate doua, dar cartile online au stralucirea lor imbatabila: aura gratuitatii. Nu costa nimic sa le citesti, iar cateva site-uri culturale din Romania atrag din ce in ce mai multi cititori, cu titluri incitante. E-book-urile sunt raspandite peste tot. Desi nu sunt nou-aparute, multe volume pot constitui lecturi interesante. www.bcub.ro poate fi o buna sursa de plecare spre labirinturile cuvintelor virtuale. Aici se gasesc numeroase link-uri care usureaza drumul spre romanele sau poeziile preferate, in sectiunea "Resurse web".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.