Dupa ce au retras apa Perla de pe piata, Quadrat Amroq Beverages si Vitarom incalca din nou legea, oferind alaturi de sticlele Pepsi apa minerala naturala Roua Muntilor. Aceste firme omit din nestiinta sau cu rea-vointa stipularea pe eticheta a zonei de imbuteliere.

Campania de promovare facuta acestei ape face referire la puritatea ei, ceea ce contravine definitiei date de HG 760/2001, care spune clar ca toate apele minerale naturale sunt pure. Cum legea publicitatii sanctioneaza dur publicitatea inselatoare, care poate leza interesele concurentei sau poate induce in eroare consumatorul, asteptam reactiile institutiilor ce monitorizeaza piata de consum din Romania.

Speram ca Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorilor sa interzica de la comercializare acest produs, iar CNA, difuzarea publicitatii. ANPC ar trebui sa-si extinda controlul la nivelul intregii afaceri Quadrat Amroq Beverages si Vitarom.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.