Afara este canicula, in birou "asuda" aparatele de aer conditionat. Desi organismul se poate simti confortabil cu aparatul de aer conditionat "improspatand" mediul de munca, pielea si parul pot intampina probleme.

Aerul conditionat combinat cu un mediu in care ferestrele sunt ermetic inchise (majoritatea birourilor in care lucram) accelereaza dezvoltarea ionilor pozitivi, a toxinelor si a prafului din aerul respirat. Pielea isi poate pierde hidratarea necesara pentru a combate imbatranirea, ridurile si a mentine tonusul general. Parul poate deveni uscat, deteriorat, fragil si fara stralucire. Unul dintre modurile de prevenire a efectelor adverse produse de inventiile civilizatiei este consumul regulat de suc de morcovi.

Beta-carotenul si vitamina A din sucul de morcovi hranesc pielea, ajutand la pastrarea elasticitatii sale. Fortifierea corpului cu sucuri naturale pline de vitamine si enzime - precum cele de morcovi, spanac si sfecla - hranesc intregul corp, asigurand nutrientii necesari unui par frumos. Un alt beneficiu al consumului de morcovi este efectul pe care il au aceste legume asupra unghiilor. Unghiile fragile sunt semnele unei carente de vitamina B. Inclus in alimentatia zilnica, morcovul asigura un aport suficient de vitamine pentru un organism sanatos.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.