Marea Loja Nationala din Romania (MLNR) implineste 125 de ani de existenta. Cu acest prilej MLNR va oferi o placheta aniversara unor personalitati ale societatii romanesti.

Intre acestia se afla presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu, membrii Guvernului, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, personalitati culturale si academice, precum si reprezentanti ai mass-media.

Totodata, o importanta distinctie o va primi suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu de grad 33 si ultim al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania, Costel Iancu.

MLNR este singura din Romania recunoscuta de francmasoneria mondiala, de cele mai importante 107 Loje din intreaga lume. Printre invitatii de seama se numara Marii Maestri ai Marilor Loje din Germania, SUA, Canada, Austria, Italia, Israel, Iugoslavia, Turcia si Moldova si mari demnitari din Marile Loje din Elvetia si Grecia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.