Vasile Predescu, din Timisoara, a fost simbata protagonistul unei intim-plari neobisnuite. El a gasit viermi vii intr-un sandvis pe care si-l cumparase de la magazinul alimentar din incinta fabricii unde lucreaza, informeaza RomNET. Omul a declarat ca i se facuse foame la serviciu si se dusese sa-si ia ceva de mincare, mai ales ca magazinul respectiv oferea clientilor sandvisuri calde. Dupa ce si-a luat sandvisul insa, a constatat ca acesta era plin de viermi vii, desi fusese incalzit intr-un cuptor cu microunde.

Socat, Vasile Predescu, a cerut - in primul rind - ajutor de la ambulanta, speriat ca se va imbolnavi din cauza ca inghitise viermii vii. in plus, a cerut explicatii vinzatoarei care insa a ridicat din umeri, asa ca omul s-a decis sa depuna o plingere la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Timis.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.