Ultimele solutii in domeniul amenajarilor interioare prevad marirea apartamentului cu o camera sau amenajarea in stilul minimalist

Moda din ultimi ani in domeniul amenajarilor interioare imparte clientii in trei categorii. Prima este reprezentata de cei care doresc doar igienizare si refinisare. A doua ii cuprinde pe cei care doresc spatii generoase prin transformarea unui apartament de trei-patru camere intr-unul de doua-trei camere. Astfel rezulta spatii ce ofera un confort comparabil cu cel din vilele de clasa medie. "A treia categorie de clienti sint aceia care privesc amenjarea ca utilitate, iar in cazul in care spatiul le permite doresc realizarea unei camere in plus", ne-a spus Dragos Spataru, director de marketing la compania Casa Ta Construct. Astfel, un apartament cu doua camere poate fi transformat intr-unul cu trei camere.

Primul pas

Un prim pas pentru cresterea spatiului cu inca o camera este demolarea debaralelor de pe hol care vor fi transformate in living, iar printr-o termoizolare corespunzatoare, balconul va deveni bucatarie. Pentru a exploata la maximum spatiul, bucataria din fostul balcon va fi dotata cu mobilier suspendat, iar utilitatile vor putea fi incastrate in mobilier.

Fa-ti sufrageria dormitor

Pasul al doilea este acela de a transforma sufrageria intr-un dormitor generos. Luind un spatiu din noul dormitor, acum destul de mare, se va putea executa un dresing de doi metri patrati. Daca adaugam si dormitorul initial, clientul va beneficia de un apartament cu trei camere. "Spatiile rezultate sint mai mari fata de cele in care apartamentul era in starea de constructie initiala si acest aspect poate fi amplificat prin jocuri de culori si alternarea luminii in diferite zone", a mai spus Dragos Spataru.

Ana Arlet, designer colaborator al companiei Casa Ta Construct, recomanda pentru un astfel de apartament amenajarea baii cu cabina de dus pe colt si un mobilier discret.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.