"Ma place femeile", "Alcoolul omoara incet... Nu conteaza, nu ma grabesc" reprezinta numai o parte din mesajele care sunt acum la moda, cand vine vorba de cadouri.

Tricouri personalizate, cani, perne, mouse-pad-uri si perne imprimate sunt numai cateva din ofertele prezentate de firmele bucurestene in materie de cadouri trasnite.

Cani termosensibile si puzzle-uri personalizate
Cei care vor sa faca un cadou deosebit, haios, dar nu au idei pot merge la firmele specializate, unde vor gasi cu siguranta ce-si doresc. Pot alege sa imprime texte sau imagini pe tricouri, pe perne sau chiar pe cani. "Cei mai multi clienti cumpara asemenea tricouri pentru altii, dar in jur de 20% isi cumpara si pentru ei", spune Florin, designer. Firmele pun la dispozitie diferite cataloage cu texte si imagini, dar clientul poate veni cu textul sau fotografia lui.

Daca pentru baieti cele mai cerute mesaje sunt de genul: "Sunt baiat mare" (ales, in special, pentru majorate) sau "WIFE (Washing Ironing F..ing Etc)", pentru fete, textele nu sunt mai "cuminti" si se poarta imprimeuri ca: "FBI (Female Body Instructor)" sau "Sunt virgina, acesta este un tricou mai vechi". "Nu exista o limita la ce se poate imprima", spune Florin. Daca nu alegeti tricouri, puteti opta pentru puzzle-uri. Pe piese se poate imprima poza grupului sau orice alta imagine. Sau puteti cumpara o cana, pe care, de asemenea, se poate imprima orice text sau poza. Noutatea in domeniu o reprezinta canile termosensibile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.