De pe Aerodromul Tuzla, cei care s-au saturat sa vada litoralul de la orizontala pot avea o perspectiva unica asupra tarmului Marii Negre, daca aleg sa faca un salt cu parasuta.
Chiar daca unii fac asta pentru prima data, nu sunt motive de ingrijorare, pentru ca se executa un salt in tandem cu instructorul. Cel mai simplu salt cu parasuta este cel in tandem, care se face de la 3.000 de metri altitudine. Dupa o cadere libera, de 45 de secunde, urmeaza un zbor lin de circa 6-7 minute. Toata distractia va costa 150 de euro. Daca vreti sa va laudati la prieteni cu isprava din vacanta, puteti solicita ca un alt parasutist profesionist sa va filmeze saltul, pentru inca 25 de euro.

Odata ce ati ajuns la sol, veti primi un certificat care atesta ca ati facut saltul, precum si DVD-ul care sa starneasca invidia amicilor. "Vin oameni de afaceri, profesori universitari, dar si oameni simpli. Am avut persoane care la sol pareau foarte speriate si puneau tot felul de intrebari, dar in aer s-au comportat ceas", ne-a spus Adi Costandache, instructor la Aerodromul Tuzla. Intr-un sezon, in jur de o suta de persoane aleg aceasta distractie. "Foarte multi vor sa-si demonstreze ceva si reusesc. Cei mai multi sunt extaziati de realizare si raman clienti fideli, iar altii fac saltul, le place, dar nu spun ca nu-l vor mai repeta", ne-a mai spus Adi Costandache. Unii chiar au ales sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la inaltime, asa cum a fost cazul unei norvegience de 24 de ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.