Pelicula "A fost sau n-a fost?", semnata de regizorul Corneliu Porumboiu, proaspat premiat la Cannes, va fi prezentata, in premiera, la Festivalul International de Film de la Toronto. Alaturi de filmul lui Porumboiu, in cadrul evenimentului, vor fi prezentate alte 24 de filme care au participat recent la alte mari festivaluri de profil din lume. Cea de-a 31-a editie a festivalului de la Toronto va avea loc intre 7 si 16 septembrie, informeaza Mediafax, citand surse externe. Noah Cowan, unul dintre directorii festivalului, a spus la anuntarea selectiei ca organizatorii au ales cele mai bune filme de la festivalurile care au avut loc in prima jumatate a anului, in special in Europa.

"A fost sau n-a fost?", castigatorul Premiului Camera d’Or pentru debut la Cannes, va fi prezentat in Canada in sectiunea Contemporary World Cinema, alaturi de filme precum "Red Road" de Andrea Arnold (premiul juriului la Cannes) si "White Palms" de Szabolcs Hajdu (cu Oana Pellea in distributie).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.