Radio Romania Muzical si ceainaria de la Carturesti vor fi din nou gazdele unui eveniment cu totul aparte, dedicat iubitorilor muzicii

Astazi, 29 iunie 2006, la ora 18.00, sunteti invitati in acest spatiu la "intalnirea cu muzica", in cadrul desprins parca din trecut. Carte, ceai, muzica, dichis si... un stil retro al anilor 60 si 80, transpus original in improvizatii jazzistice si inflexiuni pop si jazz, in viziunea proprie artistilor, vor recrea la Libraria Carturesti un nou eveniment ce poarta semnatura... Radio Romania Muzical.

Marta Hristea - voce, Sorin Romanescu - chitara si Vlaicu Golcea - bas si electronics ne propun "o intalnire estivala" cu muzica moderna, tributara stilurilor care dominau peisajul in anii 60 si 80. Ca de fiecare data sunteti invitati de onoare, pentru a petrece impreuna cu Romania Muzical, intr-o atmosfera de vacanta, cateva clipe de muzica si relaxare la Carturesti. In aceasta companie vom avea prilejul sa cunoastem complexitatea unui repertoriu frecvent abordat pe scenele din lume, prin maniera originala de a "privi" in urma in sunet si culoare.

Radio Romania Muzical, locul unde arta sonora se conjuga cu "confortul sonor" al ascultatorilor, va asteapta la Carturesti pentru o seara de improvizatii, stiluri indie pop si jangle pop, piese din repertoriul standard de jazz in conceptia orchestrala proprie artistilor si nu in ultimul rand, extrase de pe cel mai recent album "Non Entropy", semnat Sorin Romanescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.