Oferta bucuresteana de apartamente va creste odata cu darea in folosinta, anul viitor, a 800 de apartamente noi. Acestea vor face parte din doua ansambluri rezidentiale ce se vor ridica in Floreasca si pe Calea Dudesti.

Complexul rezidential InCity Residences este situat pe Calea Dudesti, in apropiere de Bucuresti Mall si va cuprinde aproximativ 500 de apartamente. Cele patru cladiri vor avea cate 17 etaje, o arhitectura moderna si vor oferi facilitati precum centru de fitness, gradinita, spatii verzi si parcuri. Valoarea totala a proiectului se ridica la 40 milioane de euro. Blocurile vor contine de la garsoniere pana la apartamente cu cinci camere, dar, potrivit developerului imobiliar, vor exista si apartamente de tip duplex. Constructia ansamblului rezidential InCity va demara in august a.c. si va fi finalizata in prima jumatate a anului 2008.

Emerald Residenses este localizat in Floreasca si va oferi spatii combinate de apartamente, vile si penthouse. Proiectul, a carui investitie se ridica la 40 milioane de euro, va include 280 de apartamente, inclusiv triplexuri. Constructia a demarat in aceasta luna si va fi finalizata la sfarsitul anului viitor. "Vom continua investitiile si vom construi o serie de ansambluri rezidentiale pentru toate categoriile de populatie din Romania", a declarat directorul executiv al Anchor Grup, Ibrahim Paksoy.

Investitia de 80 milioane de euro in cele doua proiecte rezidentiale este realizata de grupul Anchor si compania de constructii Summa. Cele doua firme vor lansa oficial cele doua proiecte in luna septembrie a.c., cand vor demara, totodata, vanzarile apartamentelor din cele doua complexuri amintite. In acest moment, Anchor Grup detine in Capitala doua centre comerciale, respectiv Bucuresti Mall si Plaza Romania. Recent, compania a anuntat extinderea primului mall din Romania, cu o investitie de aproximativ 18 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.