In cadrul unui turneu pe care il efectueaza in tara, ambasadorul Italiei la Bucuresti, Danielle Mancini, a vizitat Piatra Neamt. Diplomatul italian a propus autoritatilor infiintarea unui centru cultural italian, transmite corespondentul AMOS News. Centrul se va numi "Noua generatie" si va fi realizat in parteneriat public - privat. Ambasadorul italian a declarat ca intentioneaza sa aduca investitori italieni la Piatra Neamt si Iasi.

"In primavara anului 2007, va avea loc, la Iasi, un Forum de afaceri si, cu aceasta ocazie, vom aduce investitii si pentru Piatra Neamt. Folosind experienta agentiilor de dezvoltare regionale si disponibilitatea pentru colaborare a autoritatilor locale ar trebui sa identificam sectoarele de colaborare cele mai indicate in care se pot face investitii italiene", a precizat ambasadorul Danielle Mancini.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.