AUDIENTELE ZIARELOR DE CALITATE DIN ROMANIA Luni, 26 iunie a.c., BRAT a dat publicitatii rezultatele ultimului "val" SNA, iar Jurnalul National este lider in topul ziarelor de calitate din Romania!
Conform ultimelor rezultate ale Studiului National de Audienta (SNA) pentru perioada aprilie 2005-aprilie 2006, Jurnalul National este ziarul numarul unu in topul cotidienelor de calitate din Romania, cu un total de 761.400 de cititori in fiecare zi. De remarcat ca primele doua locuri in clasamentul audientelor ziarelor serioase din Romania sunt ocupate de Jurnalul National si de Gazeta Sporturilor (in urcare, cu un total de 629.700 de cititori), publicatii ce fac parte din acelasi trust de presa, Intact. Locurile trei si patru revin Evenimentului zilei, respectiv ProSportului.

Jurnalul National a devenit numarul unu in clasamentul de audienta a ziarelor de calitate din Romania in urma cu un an si, de atunci, este lider de necontestat, in prezent avand cu 131.700 de cititori in plus fata de urmatorul clasat, Gazeta Sporturilor, si cu 165.600 fata de Evenimentul zilei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.