Scandalul dintre pianista Ilinca Dumitrescu si Ministerul Culturii se amplifica
Scandalul dintre Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) si directorul Muzeului National "George Enescu", Ilinca Dumitrescu, se amplifica. Despre afirmatiile facute de MCC potrivit carora neparticiparea Ilincai Dumitrescu la examenul care a vizat sustinerea proiectului sau de management se datoreaza unui "act de rea-credinta", directorul muzeului ne-a declarat ca "totul este o marsavie ordinara".

"In viziunea Ministerului Culturii si Cultelor, neprezentarea doamnei Ilinca Dumitrescu in vederea sustinerii probei interviului, din cadrul procedurii de evaluare, este un act de rea-credinta, in conditiile in care doamna Dumitrescu poate acorda interviuri in mass-media, sustine concerte publice si participa la evenimente mondene", se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul MCC, adaugandu-se: "Doamna Ilinca Dumitrescu face referire la 'un examen trucat>> si la o contestatie pe care domnia-sa a inaintat-o ministerului. Ne punem intrebarea in ce anume a constat 'trucarea>> respectivei evaluari, dat fiind ca aceasta a avut in vedere analizarea unui proiect de management semnat de persoana in cauza", se precizeaza in respectivul comunicat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.