AGREMENT. Gradina Zoologica din Bucuresti isi va schimba total infatisarea din acest an, cnd incep lucrarile de constructie pentru primul Safari Parc din Romnia.
Animalele si pasarile nu vor mai sta inghesuite in custi, ci vor avea spatii mult mai mari, separate si prin santuri, in care ingrijitorii vor incerca sa asigure conditiile de viata specifice fiecarei specii. Copiii vor fi cei mai fericiti pentru ca in loc de plimbari cu trasura sau cu poneiul, vor face adevarate trasee cu jeep-urile pentru a vedea cum traieste fiecare animal in salbaticie.

Proiectul Safari Parc Baneasa a fost aprobat de Primaria Capitalei. Gradina va avea o suprafata de peste 150 de hectare, de aproape 20 de ori mai mare decat acum, cand are doar sase hectare. "Am gasit terenul, avem banii, iar anul acesta incepem lucrarile la noua gradina zoologica si la safari din Baneasa", a declarat viceprimarul Razvan Murgeanu. Potrivit municipalitatii, valoarea lucrarilor de amenajare a parcului este de 50 milioane euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.