Primaria Capitalei va incepe, in iulie, o campanie de "curatare" a parcurilor de terase si constructii ilegale, primele vizate fiind restaurantele de pe malul lacului din Parcul Herastrau, a declarat, ieri, primarul general Adriean Videanu.
Potrivit edilului Capitalei, majoritatea constructiilor de pe malul lacului Herastrau sint "cu probleme", teraselor si restaurantelor lipsindu-le fie autorizatia de functionare, fie autorizatia de constructie. Neregulile au iesit la iveala in urma unui control al municipalitatii in parcurile bucurestene, desfasurat saptamina trecuta. Directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement din cadrul municipalitatii, Virgil Cirstea, a precizat ca, pina in prezent, au fost identificate sase constructii aflate in ilegalitate, acestea urmind sa fie demolate de municipalitate. Majoritatea constructiilor vizate sint situate pe malul lacului Herastrau, in zona Soseaua Nordului, in apropiere de Ambasada Chinei. Reamintim ca in zona respectiva sint numai localuri "de fite": Casa Di David, Trei cocosi, Fite, Pescrus, Trattoria etc.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.