A dat Dumnezeu si Radu Moraru a reusit sa aduca in studioul emisiunii "Nasul" un monstru sacru al artelor romanesti: Adrian Copilul Minune. Sau a dat Dumnezeu si lui Radu Moraru i-a dat teapa un invitat, chestie care l-a obligat sa umple golul ramas cu Adrian Copilul Minune (trebuie sa fi fost un gol mititel, nu?). Cred ca mai degraba a doua varianta e valabila, pentru ca altfel nu-mi pot explica de ce Radu Moraru era complet pe dinafara in discutia cu Minune.

Pe care-l intreba numai prostii, din categoria "Vad ca ti-ai schimbat look-ul. In ce consta noul tau look?", "Cinti altfel de muzica. In ce consta schimbarea?", fortindu-l sa dea raspunsuri gen "Nu mi-am schimbat, dom’ne, nici un look si cint aceeasi muzica!". Ce sa mai zic, cred ca bietul hartist, vazind cit de nepregatit e Moraru pentru intilnirea cu el, a stat cu inima cit un purice toata emisiunea, de teama sa nu se auda, la un moment dat, strigat cu orice alt nume in afara de al lui. Ceea ce pe mine, personal, recunosc ca m-ar fi amuzat. Mai ales daca Radu Moraru l-ar fi confundat, alternativ, cind cu Nicolae Guta, cind cu Gabi de la Oradea si Daniela Gyorfi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.