Conducerea trustului de presa Media Sud dezminte informatiile publicate de saptamanalul Indiscret in Oltenia, nr. 44, din data de 20 iunie 2006, in articolul intitulat "Dinel a luat GAZETA de SUD" si mentioneaza urmatoarele:

Trustul de presa Media Sud nu a fost vandut omului de afaceri craiovean Dinel Staicu si nici unei alte persoane, el aflandu-se in proprietatea lui George Constantin Paunescu. Conform articolului mentionat mai sus si publicat pe prima pagina a saptamanalului, autorii - Dan Olteanu si Cosmin Pretorian - prezinta informatii false cu privire la presupusa preluare a trustului de presa Media Sud de catre omul de afaceri craiovean.

"Informatiile publicate de acest saptamanal sunt neadevarate si dezinformeaza opinia publica. Este grav ceea ce se intampla, informatii care nu au la baza decat imaginatia celor doi autori sa fie publicate pe prima pagina a unui ziar. GAZETA de SUD si intregul trust Media Sud nu au fost si nu vor fi instrainate.", a declarat domnul George Constantin Paunescu, presedintele trustului de presa Media Sud.

Despre GAZETA de SUD

GAZETA de SUD este lider de audienta si tiraj pe piata ziarelor regionale din Romania. Ziarul se distribuie in cele cinci judete ale Olteniei: Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti si Valcea. Peste 30.000 de olteni cumpara zilnic GAZETA de SUD si mai mult de 120.000 de persoane citesc fiecare editie a cotidianului, conform ultimelor date BRAT si SNA.

GAZETA de SUD face parte din trustul de presa Media Sud, care are peste 500 de angajati si include Radio Sud, Radio Prompt Beius, Gazeta de Olt, Gazeta de Valcea, Agentia de presa Click News si Tipografia de Sud.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.