Virgil Mirea este inginer agronom si de aproximativ cinci ani cultiva si produce legume ecologice, in solarele amenajate chiar de el, in Buftea. "Deja in piete au aparut taranii cu rosii, iar eu nici macar nu am recoltat, pentru ca rosiile mele se afla inca in procesul de coacere, avand in vedere ca nu le-am stimulat chimic", spune Virgil, in varsta de 27 de ani. Tanarul ne explica, de altfel, care este diferenta dintre o leguma naturala si una tratata chimic, pentru a nu mai cadea in plasa vanzatorilor din piete.
Despre autor:
Sursa: Libertatea
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
5 hobbyuri care combat stresul acumulat și îți redau echilibrul interior
Sursa: garbo.ro
-
Italia introduce detenția pe viață pentru femicid
Sursa: kudika.ro