Esti o persoana rafinata si ai chef sa te distrezi. Oferta culturala a cluburilor din Capitala ar putea fi pe gustul tau

In sfirsit, dupa o zi de munca sau de tocit bancile facultatii reusesti sa iti faci timp pentru tine. Nu vrei sa stai doua (sau mai multe) ore fixat de scaun, la teatru sau la cinema, vrei muzica buna si daca se poate si conversatie inteligenta. Ai pofta sa te distrezi si sa eviti in acelasi timp multimea de tineri din cluburile bucurestene care se defuleaza pe ritmuri de manele, dance facut pe computer sau house. Poti vedea un spectacol de teatru, poti incerca sa inveti sa dansezi pe ritmuri de tango sau pur si simplu sa asculti un concert bun. Multe dintre cluburile Capitalei au un program care se pliaza perfect pe nevoile tale.

Clubbing cultural

Cind spui "teatru alternativ", multi se gindesc la Teatrul Luni de la Greenhours. Si pe buna dreptate. De citiva ani buni, aici s-au jucat spectacole cu sala arhiplina, cu o atmosfera destinsa si cool. Psihologul Mugur Daniel Ciumageanu recunoaste ca aici se simte ca acasa si a fost placut impresionat de faptul ca, intr-un oras cu 2,5 milioane de locuitori, ajungi sa vezi aceleasi fete intr-un singur loc. Dintre piesele de la "Green", cel mai mult i-au placut "Sunshine play" si "Kinky zone", dar ar recomanda multora "Aici nu se simte", in regia lui Alexandru Dabija. "Piesa asta mi se pare o bijuterie. Are doar 30 de minute si vorbeste despre un soi de delicatete a sufletului nostru, pe care sintem pe cale sa o pierdem in marele oras numit Bucuresti", spune Ciumageanu. Cind nu e teatru, la Greenhours e "jazz cu toate derivatele lui: etno, fusion, electro-jazz si atmosfera e foarte OK", completeaza el.

Altii sint, insa, de alta parere. "Greenhours nu se mai upgradeaza, a ramas in acelasi proiect", spune Dragos Bucurenci. "Eu as recomanda bistroul de la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana) - o terasa cu wireless unde tot timpul sint vernisaje", spune el.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.